Мария Бакалова откровена пред Атанас Месечков

Мария Бакалова откровена пред Атанас Месечков! Както знаете вече от доста отдавна – екипът на Star Reporters сме много огромни фенове на Мария Бакалова. Тя си е перфектната българска звезда в Холивуд.

Момичето има добър вкус, облича се модерно и на всичкото отгоре е добра приятелка и с Нина Добрев. Ние също сме фенове и на Нина! Още от едно време, когато се изявяваше в Дневниците на вампира или беше в Бъфи, убийцата на вампири?! Не сме много сигурни, къде я забелязахме за пръв път и няма да проверяваме библиографията и, защото акцента е – тя просто беше (и още е – уникално яка мацка).

От Star Reporters се кефим, че българските звезди са задружни в Холивуд и искаме те да стават все повече. Затова бяхме изключително доволни, като Мария проби и после гледахме и “Като за последно”.

Интервюто

Може да гледате интервюто на Мария пред Атанас Месечков в Youtube. То е с продуцент Атанас Месечков, редактор – Ива Софиянска-Божкова и оператор – Благой Момчилов.

Ние сме дълбоко възмутени, че видеото към този момент има само 7 хиляди гледания, а то заслужава стотици хиляди.

Секси блондинката споделя, че винаги ще се връща в България и много добре знае откъде е тръгнала! Ние вярваме, че това е изключително готино и всеки трябва да спазва този принцип. Ние самите от Star Reporters гледаме да следим този принцип, защото най-страшно е когато човек лети в облаците!

Уверяваме ви, че интервюто си струва и ще останете доволни от откровения разговор на Мария и Атанас. Друго нещо, защото все пак сме звездни репортери и трябва да отбележим е отличното качество на интервюто. Когато човек го гледа – чувства истинска Холивудска тръпка и поне за двайсетте минути, докато продължава интервюто се чувства все едно е на по-добро и по-лъскаво място!

Желаем на госпожица Бакалова още много успехи! А на Наско – стотици звездни интервюта!

Може да гледате и нашето интервю с една от най-добрите приятелки на Мария Бакалова – чаровната Мила Робърт!

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments