Изгряващата звезда на Пайнер – Антонио, преди ден избухна с нов хит. Песента носи името “Твоите сълзи”. Тя беше качена в официалния канал на Пайнер в Youtube – PlanetaOfficial: https://www.youtube.com/channel/UCffdZGxiVRy3i9EaZF4m0wA

За по-малко от 24 часа песента натрупа 170 хиляди гледания, което я изтреля на 11-то място в Youtube trending.

Бившият боксьор пее музиката на Деян Асенов по невероятно мелодичен и ритмичен начин. Текстът на песента е дело на майсторите – Александър Попов и Петър Петров. Клипът към песента вече се върти по телевизия Планета, а специален гост е Klidi Loca със своя саксофон.

Антонио още от едно време е доста близък приятел на екипа на Star Reporters. Доста видно на клипчето по-долу. Затова му желаем успех в бъдещите начинания и още милиони поводи за радост!

Ето и неговата визитка от официалния сайт на Пайнер:

Антонио е артистичният псевдоним на най-новото попълнение в каталога на музикална компания “Пайнер”.

Роден е на 20 август в София и завършва образованието си в Спортно училище с профил „Бокс“. Започва боксова кариера. Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за “Купата на България” и през следващите години получава редица награди в сферата на бокса.

Травма прекратява професионалния му път в спорта и младият изпълнител се насочва към друга своя страст – музиката. Израснал в семейство с музикални традиции, Антонио от малък се ориентира към ударните инструменти. Наред с това прави и опити като певец, а от края на 2020 година вече е част от звездния отбор на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

Снима се в клиповете на Емилия и Денис Теофиков – “Акула” и “Тръгвай си”, в “Мамино синче” на Емануела и Джия, както и в “Мило мое” на Денис Теофиков.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments