Много българи и чужденци споделят, че срещата с Анита Мейзер е уникално усещане и споменът за нея остава вечен. За добро или лошо – тя наистина е много запомняща се. Затова на фона на Мис България 2021 ще си припомним за мократа мечта на стотици пенсионери. По последна информация те наричаха миската от миналото: “строгата лелка – с големите балони”. Екипът на Star Reporters пламенно обсъди подходящи заглавия за тази статия, като например “Анита Мейзер – всяко чудо за три дни” или “Анита Мейзер – спомени от мазата”, но се спряхме на новосъздадената пословица от нас: “силикон прах не хваща”.

Още преди да дойде промяната много наши читатели коментираха, че новата Мис България 2021 – Сара Младенова е наистина достойна за титлата. Вече изписахме прекалено много за Сара и тя не е акцента на този поглед назад в миналото. Ако все пак искате да прочетете за нея – може да го направите тук:

В крайна сметка – може би наистина дойде промяната, ако сравним Анита Мейзер и Сара Младенова.

Определено наблюдаваме два различни свята, но вярваме, че в днешни дни има място и за двата. Единият поне може да служи, като коректив на другия.

Това ни въвежда на въпроса, който си задаваме. Въпреки че, Анита Мейзер отдавна не е в българското медийно пространство – то тя ще бъде запомнена.

Споделете с нас във Фейсбук – вие имате ли любима Мис България? Според вас коя е най-успешната Мис България от близкото минало?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments