За специална фотосесия, направена в Кападокия, топмоделът и инлуенсър Александра Богданска се изръсила с над 2000 лв. Парите тя дала за пищни рокли, с които се снимала на фона на приказната панорама с понесените в небето балони, научихме от “Woman.bg”.

Посещението ѝ на историческа област в Централен Анадол, е била част от пътешествието на красавицата в Турция, закъдето тя замина преди две седмици.

По време на престоя си тя е била в компанията на носителката на титлата “Лейди България“ и дългогодишен кадър на предаването “Папараци“ – чаровната и талантлива Елизабет Методиева, в това число и на популярнатата инфлуенсърка Йоана Йоко.

 

Междувременно брюнетката качи снимка със загадъчен пост, в който намеква за предстоящо предаване на име “Момата”. На фотоса, който е направен в Гърция, красавицата е заобиколена от седем огромни кошници с червени рози.

“Уж дойдох на почивка, а се озовах на снимките на “Момата” – ново женско риалити. Очаквайте скоро!”, е написала към кадъра бившата на Дани Петканов.

“Явно някой е превел неправилон от гръцки като “момата” заглавието на гръцкото риалити “Разведена с дете”, коментира с ирония последовател на Алекс.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments